Sundhedsplejersken.dk er et digitalt mødested til alle småbørnsforældre. Alt er GRATIS. Om du er forælder eller har ønske om snart at blive det – så vil du nok finde relevante artikler og andre forældres erfaringer her hos os.


Du kan finde information


Sundhedsplejersken.dk har mange artikler om emner, du har brug for. Sundhedsplejersken.dk er let at slå op i. I “Find svar” – vores leksikon. Her kan meget slåes op – fra tidspunktet for næste vaccination og til hvordan du tager frugtpletter af babyblusen. Har du stadig noget, du har brug for svar på, så kan du spørge vores panel af dygtige fagfolk i “Spørg os“.


Vi kan aldrig erstatte personlig kontakt


Den kontakt du har med din sundhedsplejerske, jordemoder, praktiserende læge, socialrådgiver den kan vi aldrig erstatte. Det er heller ikke vores intention. Det er noget helt andet, vi kan tilbyde. Vi er et supplement til de fagpersoner, du kender i forvejen. Har du brug for akut hjælp, så skal du opsøge den.


Det er gratis at bruge sundhedsplejersken.dk
 

Vi opfordrer alle brugere til at registrere sig som medlemmer hos os, og også at tilmelde sig vores nyhedsbrev og være med i grupperne.  

Huskeren – sms-service, som giver dig styr på det hele – er en unik sms-service, som vi har udviklet sammen med to fædre, der er eksperter i at skabe produkter til mobiltelefoner. De savnede en sms-løsning til at holde styr på alt det, der skal huskes. De har den tekniske know-how – og vi i sundhedsplejersken.dk har overblikket over alt det, der skal huskes. Fra graviditeten begynder med vitaminer til mor, undersøgelser hos læge, jordemoder oma., og senere efter barnet er født, helbredsundersøgelser, vaccinationer, fødselsanmelderse, vitaminer og undersøgelser af den nyfødte og rigtig mange andre ting frem til barnet meldes i skolen. I alt et forløb over 6 år i een samlet pakke.

Der er mere end 60 sms-er med tilhørende mail, der har grundigere forklaringer. Det hele kommer direkte ind i mobilen og mailboxen. “Huskeren” er en del af sundhedsplejersken.dk. Huskeren har sin egen særlige tilmelding, og du kan også her tilrette egne oplysninger (mail, telefonnummer), tilmelde din kæreste samt fortælle om barnets fødselsdag og navn. Du får også oplysninger om, hvordan du bruger Huskeren og den slags.


God skik på hjemmesiden sundhedsplejersken.dk

Vi forventer, at brugere af sundhedsplejersken.dk behandler hinanden respektfuldt. Man kan altid henvende sig til: info@sundhedsplejersken.dk, hvis der er uventede problemer på hjemmesiden, eller hvis I har gode ideer, I gerne vil dele med os.

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.
sundhedsplejersken.dk · God Barndom · Westend 4, st. · 1661 København V · info@sundhedsplejersken.dk