Annoncering på Sundhedsplejersken.dk sker i henhold til dansk lovgivning og aftaler om god markedsføringsskik.

Sundhedsplejersken.dk gør opmærksom på, at annoncering ikke betyder, at Sundhedsplejersken.dk har taget aktiv stilling til værdien af de tjenester eller produkter, som annoncøren markedsfører.

Men Sundhedsplejersken.dk afviser reklamer for produkter eller tjenesteydelser, der er kendt for at være sundhedsskadelige. Fx produkter som alkohol, tobak eller sodavand. Ligesom Sundhedsplejersken.dk ikke godkender annoncering eller sponsorater fra virksomheder, der fremstiller disse produkter.

Sundhedsplejersken.dk accepterer heller ikke reklamer for produkter/medicin til behandling af specifikke lidelser, som videnskabelige undersøgelser og god praksis har påvist uden effekt.

Sundhedsplejersken.dk reklamerer heller ikke for produkter/medicin, som videnskabelige undersøgelser og god praksis har påvist kan være skadeligt for fosteret/barnet. Fx produkter som nikotinplastre til brug under graviditet.

Sundhedsplejersken.dk reklamerer heller ikke for naturmedicin, der ikke er godkendt af Lægemiddelstyrelsen.

Sundhedsplejersken.dk trækker en klar linje mellem reklame og redaktionelt indhold. Det betyder, at annoncører hverken kan påvirke det redaktionelle indhold eller påvirke annonceplacering i forhold til teksten.

Ligesom det betyder, at Sundhedsplejersken.dk sikrer, at brugerne klart kan skelne mellem, hvad der er reklame, og hvad er Sundhedsplejersken.dk’s eget redaktionelle indhold. Annoncer forekommer derfor ikke, uden at det klart fremgår, at dette er en annonce.

Annoncørerne kan ikke øve indflydelse på nøgleord eller på anden måde påvirke søgestrategier for brugerne af hjemmesiden.

Sundhedsplejersken.dk  er en seriøs, lettilgængelig og gratis hjemmeside for småbørnsfamilier.

På sundhedsplejersken.dk giver nogle af Danmarks førende børneeksperter svar på brugernes spørgsmål og præsenterer inspiration i artikelform.

Sitet opdateres hver dag med nye spørgsmål, artikler, billeder og nye features. Der udsendes nyhedsbrev til alle, der ønsker det, med jævne mellemrum.

Der er et stort leksikon, brugerinteraktive sider (Forum), solid viden i artikler og visuel inspiration i form af fantastisk flotte fotos. Alle informationer er i tråd med myndighedernes anbefalinger og præsenteres på en ligefrem måde, så teksten er umiddelbart forståelig.

Som annoncør har du mulighed for at få dit budskab ud til alle familier med små børn og dem, der venter sig.

Sundhedsplejersken.dk deltager i messer, udstillinger og events målrettet børnefamilier. Artikler på sitet, eller fagpersonerne tilknyttet sundhedsplejersken.dk citeres ofte i andre medier, fx den skrevne presse, og på andre hjemmesider for småbørnsfamilier.

En undersøgelse foretaget af en af vores kunder viste (foråret 2010), at Sundhedsplejersken.dk er sundhedsplejerskernes foretrukte hjemmeside, når de bliver spurgt om hvilken hjemmeside målrettet gravide og småbørnsfamilier, de synes er bedst.


Kontakt os for nærmere information.


Salg og annoncer


Henrik Knutzon


Tlf. : 21462534


Mail: hk@sundhedsplejersken.dk

Sundhedsplejersken.dk


Westend 4, st.


1661 København V

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.
sundhedsplejersken.dk · God Barndom · Westend 4, st. · 1661 København V · info@sundhedsplejersken.dk