Besøg våres webshop
Tema om Udfordring
Tema om Udfordring
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

RSS

 
SKRIBENT
INDLÆG
 
SKREVET DEN
Kristina Jensen
kunne godt bruge lidt hjælp
02-10-2011 23:10:51
Hej jeg håber der er nogen der kan hjælpe mig lidt, jeg har en datter der er født 16 dage før termin, jeg blev sat igang fordi hun var lille, og da hun så kom til verden vejede hun kun 2150 og var 47 cm, sidst min sundhedsplejerske var hos var Simone kun 4 uger gammel og der sagde sundhedsplejerske at hun var bag ud i sin øjenkontakt, men jeg har ingen problemer med at fange og fastholde hende, og det samme har min kæreste heller ikke og min familie og veninde har heller ingen problemer med at fange hende, er der nogen der har oplevet noget af det samme og er der noget at være bekymret for ?.. den fortvivlet
mariannem
Øjenkontakt
07-10-2011 19:27:35
Jeg har tvillinger fra januar 2007.
De første 3 mdr. havde jeg svært ved at fange tvilling B's øjenkontakt, hvorimod Tvilling A bare lå og kiggede mig dybt i øjnene. Jeg var skrækslagen for, at der skulle være noget galt ! I dag er de 4 1/2 år gammel og der er ingen problemer. Min læge mente, at det var kolik tvilling b havde, da han lå og klagede sig hele tiden. Så roligt, det behøver absolut ikke at betyde noget!
Mvh. MM

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2018. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk