Tema om Udfordring
Tema om Udfordring
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Velkommen til udfordring

Nogle gange byder familiens liv på uforudsete vanskeligheder. Her kan du læse om, hvad du kan gøre, og hvor du får hjælp, hvis du for eksempel: Får et for tidligt født barn, får et handikappet barn, får en fødselsdepression, bliver skilt, bliver uønsket gravid, oplever vold eller overgreb i hjemmet, får et misbrug af alkohol eller stoffer, står for at være i kontakt med de sociale myndigheder, fordi der er problemer med dit barn. Eller hvis du opdager et fremmed barn i nød.

Barn

Artikler om udfordringer

Født for tidligt, eller uønsket gravid - tvivl om hvem der er far til barnet, eller et barn anbragt udenfor hjemmet.


Læs mere >>
 
Barn

Forum

Du skal være logget ind for at skrive selv.
Læs mere >>
 
Barn

Find svar

I "Find svar" kan du i det alfabetiske register slå op i vores omfattende leksikon.
Læs mere >>
 
Barn

Spørg os

Hvis du har et spørgsmål, som du forgæves har søgt svar på, når du har ledt i "Spørg os", i artikler, i "Find svar" og i vores søgefunktion. Så kan du skrive til en af vores dygtige fagpersoner i "Spørg os".
Læs mere >>
 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk