Besøg våres webshop
Tema om Leg
Tema om Leg
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

RSS

 
SKRIBENT
INDLÆG
 
SKREVET DEN
Basse´s mor
Aktivering af en 7 mdr. baby...
04-06-2009 14:19:37
Hej..
Jeg har en søn på 7 mdr., som jeg nogen gange er i tvivl om hvordan jeg skal aktiverer.
Når han er vågen, taler, synger, leger og "mosler" vi selvfølgelig med ham, men jeg tænker tit om han keder sig?
Når vi ikke leger med ham, sidder han og leger med sit legetøj, men det er jo begrænset hvor meget han kan lege med, da han ikke er så gammel, og dermed også begrænset hvor længe han gider at sidde med det samme.
Han er "heldigvis" et barn som behøver rimelig meget søvn, og kan max være vågen ca. 2 timer ad gangen, så problemet er ikke så stort, men alligevel. Hvis der er nogen som har noget de laver med deres jævnaldrende barn, vil det være dejligt med noget inspiration.
Mvh. Tina
heidihooo
aktivitetscenter?
05-06-2009 12:56:39
Hej
Jeg kan huske at jeg havde meget glæde af et aktivitetscenter hvor jeg hængte al mulig mærkeligt op i (grydeskeer, bolde og bamser). Jeg satte den også ned til fødderne så han kunne sparke til boldene og den dag i dag er han totalt boldfanatiker (det kan være han bliver den nye Preben Elkjær Smiley.
Men ellers så tror jeg, at de suger indtryk til sig, så hvad der kan virke som en ligegyldig og kedelig ting for os, kan være super spændende for dem.
Heidi
Carina
SV: Aktivering af en 7 mdr. baby...
13-11-2009 12:18:41
Hej med dig

Hvis du mangler inspiration til lege kan du evt. gå på bibliotektet og låne bogen "Leg med din baby", den er udgivet af politikken. Den har jeg haft stor glæde af.Bogen er delt op i forskellige alderstrin dog kun fra 0-1 år, men det kunne måske være en ide. Nu er dit barn heller ikke 1 år endnu Smiley

Mvh

Carina

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2018. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk