Besøg våres webshop
Tema om Leg
Tema om Leg
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

RSS

 
SKRIBENT
INDLÆG
 
SKREVET DEN
heidihooo
hvornår kan de begynde at tegne?
08-05-2009 14:51:40
Hej
Jeg ville høre jeres erfaringer med hvornår de små kan begynde at tegne. Jeg har en søn på 13 mndr. men jeg er bange for at han vil spise farvekridtene. Hvornår begyndte jeres at tegne?
Andrea
meget forskelligt....
26-05-2009 14:00:34
Det er utroligt forskelligt hvornår børn begynder at fange interresse for at tegne. Ligesom med så mange andre ting er det meget individuelt hvad der fanger dem hvornår. Jeg har arbejdet i en vuggestue i mange år og der er på børn på et år der tegner og der er børn der først er 2 år når de tegner. Du kan sagtens købe nogle farve kridt der ikke er farlige for dit barn hvis lysten til en lille bid farvekridt skulle melde sig. Jeg har selv nogle af voks der er ufarlige for barnet. Sæt dig sammen med ham og vis ham hvad farver kan på papiret. I starten vil det nok kun fange hans interresse lidt og i kort tid, men bare ta farverne frem engang imellem. Men husk at være opmærksom på at det godt kan være lidt svært for en lille baby hånd at ligge de kræfter i der skal til for at få lidt farve på papiret ;o)
Mit råd er...bare gå i krig med alle sjove farver ;o)

Mvh Andrea
heidihooo
tak for svar
27-05-2009 21:30:27
Det vil jeg da prøve.
Ved du evt. hvor man kan købe nogle ufarlige farver?
Heidi
juni2008
13-06-2009 08:34:25
hej,
Jeg har købt nogle farver af voks som ikke skulle
gøre den store skade hvis de skulle ryge en tur i munden...
Jeg har købt dem i askeladen i Århus..tror de har en butik på nettet.
Kan desværre ikke huske hvad farverne hedder da jeg købte enkelte, og ikke i en kasse har jeg ikke navnet.

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2018. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk