Tema om Leg
Tema om Leg
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Velkommen til leg

Måske har du let ved at lege med dit barn? Måske savner du idéer til lege? Eller måske kunne du tænke dig at vide noget om, i hvilke aldre dit barn bliver særligt udfordret af forskellige lege? Her kan du læse om alt fra leg i hverdagen til leg på børnefødselsdage, i højtider, på fridage, i ferier og på rejser. Eller om hvordan du tackler dit barns første legeaftaler med kammerater eller bedst får gang i fritidsinteresser.

Barn

Artikler om leg

Leg er fantastisk og magisk, når man er barn. At forsvinde fuldstændig i en leg er måske noget af det bedste. 


Læs mere >>
 
Barn

Forum

Du skal være logget ind for at skrive selv.
Læs mere >>
 
Barn

Find svar

I "Find svar" kan du i det alfabetiske register slå op i vores omfattende leksikon.
Læs mere >>
 
Barn

Spørg os

Hvis du har et spørgsmål, som du forgæves har søgt svar på, når du har ledt i "Spørg os", i artikler, i "Find svar" og i vores søgefunktion. Så kan du skrive til en af vores dygtige fagpersoner i "Spørg os".
Læs mere >>
 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk