Tema om Gravid
Tema om Gravid
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Uge 4 - Brystspænding

Det kan måske mærkes, som om en menstruation kunne være på vej. Men noget er ikke helt, som det plejer.

Mor

Du mærker måske lidt det samme som op mod menstruationen, brystspænding og væske i kroppen, så du kan være i tvivl, om det er tegn til menstruation eller en graviditet. Din livmoderhals forandrer sig, den bliver mere blød, og nogle kvinder begynder at mærke træthed.

 

Hvornår kommer barnet? Du kan bruge vores terminsberegner. Den er nøjagtig, fordi den tager hensyn til, hvor lang din cyklus er.     

Barn

Fosteret sidder nu fast i din livmoders slimhinde. Det har anlæg til nervesystem, hjerte, mave-tarm kanal. Det er nu 3 mm langt fra hoved til hale.  

 

Tilmeld dig gratis sundhedsplejersken.dk, så får du også vores nyhedsbrev.

Far

Måske venter du lige så spændt som moren på, om der kommer en menstruation. Og måske ved du slet ingen ting om alt det endnu.

 

Læs mere om jordemoder Bodil Kirstine Møller

 

 
Shop
 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk