Tema om Gravid
Tema om Gravid
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Her kan du beregne din termin

Terminsberegner er dit redskab, når du vil vide mere om, hvornår chancerne er store, for at blive gravid (omkring kvindens ægløsningstid). Beregneren bygger på Nagel's regel, som har været anvendt gennem mange år - og som stadig bruges som en simpel, sikker og uteknologisk måde at regne sig frem til ægløsning og fødselstermin på. Beregningen er mest sikker, hvis sidste menstruations første dag, samt det antal dage, der går mellem 2 menstruationer, er kendte størrelser. Held og lykke!


 
Termin

Hvornår kommer barnet?

Seneste menstruations første dag (DD-MM-ÅÅÅÅ)
Din menstruationscyklus længde  (22-44 dage)

Resultat af beregning:

Beregnet befrugtning
Beregnet graviditetslængde
Beregnet fødselstidspunkt

Læs mere >>

Ved du, at fagfolk anbefaler, du tager folsyre, når du forsøger at blive gravid? Det mindsker risikoen for at fosteret får misdannelser af hjerne og rygmarv.

 
Andre artikler

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk