Tema om Gravid
Tema om Gravid
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Huskeren - hjælper med at huske vigtige ting

De to striber på graviditetstesten er ikke bare starten på et nyt og spændende liv som mor eller far, det er også startskuddet til en periode med rigtig mange ting, man skal huske.

Det er overvældende nok, at være blevet gravid eller nybagt forældre, og for mange føles det temmelig uoverskueligt at holde styr på alt det, der følger med. Der er vitaminer, der er godt at tage fra dag 1, jordemoderbesøg, lægebesøg, fødselsregistrering, opskrivning til institutioner, vitamintilskud og vaccinationer til jeres barn.

 

Hvis du synes, det virker lidt meget, er der hjælp at hente i ”Huskeren” - en sms-service til gravide og forældre.


Med ”Huskeren” får du en sms på din mobil, når det er tid til et lægebesøg, en vaccination eller til at meddele hvor længe, du vil holde barsel.

 

”Huskeren” strækker sig, fra I finder ud af, at I skal have barn, til jeres barn får den sidste vaccination som 5-årig. I kan tilmelde jer på ethvert tidspunkt i forløbet, og I kan også tilmelde flere børn. Det bliver jo ikke nemmere, fordi man har to eller tre dejlige børn.

 

”Huskeren” husker jer på det, I måske ville glemme!

 
SMS
 
 
Shop
 

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk