Tema om Gravid
Tema om Gravid
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Velkommen til gravid

Måske overvejer du at få et barn? Måske har du allerede et i vente? Eller måske prøver du at få et barn, men har svært ved at blive gravid? Uanset hvor du er i forløbet, står du overfor en både spændende, omskiftelig og udfordrende tid. Her kan du læse om alt fra undfangelse til graviditet, fødsel og den første tid som far eller mor til et lille nyfødt barn. Du kan følge graviditeten i "Uge for uge", som du kommer til ved at klikke på felterne i bunden af siden.

Barn

Terminsberegner

Beregn ægløsning og termin
Læs mere >>
 
Barn

Artikler om graviditet

Læs artikler om graviditet. Artiklerne er listet op i venstremenuen.
Læs mere >>
 
Barn

Uge 0 - 12

I begyndelsen af graviditeten er træthed, kvalme og alt det, der skal ske, omdrejningspunktet. Både for mand og kvinde - fra hvert sit perspektiv.
Læs mere >>
 
Barn

Uge 13 - 26

Langsomt begynder graviditeten at være synlig, senere mærkes liv, og fantasierne om barnet derinde begynder - forskelligt for kvinde og for mand
Læs mere >>
 
Barn

Uge 27 - 40

Barnet vokser meget derinde, det bevæger sig rundt, og tankerne om fødslen bliver mere nærværende. Redebyggeriet er på sit højeste.
Læs mere >>
 
Barn

Forum

Du skal være logget ind for at skrive selv.
Læs mere >>
 
Barn

Find svar

I "Find svar" kan du i det alfabetiske register slå op i vores omfattende leksikon.
Læs mere >>
 
Barn

Spørg os

Hvis du har et spørgsmål, som du forgæves har søgt svar på, når du har ledt i "Spørg os", i artikler, i "Find svar" og i vores søgefunktion. Så kan du skrive til en af vores dygtige fagpersoner i "Spørg os".
Læs mere >>
 

 
Termin

Hvornår kommer barnet?

Seneste menstruations første dag (DD-MM-ÅÅÅÅ)
Din menstruationscyklus længde  (22-44 dage)

Resultat af beregning:

Beregnet befrugtning
Beregnet graviditetslængde
Beregnet fødselstidspunkt

Læs mere >>

Ved du, at fagfolk anbefaler, du tager folsyre, når du forsøger at blive gravid? Det mindsker risikoen for at fosteret får misdannelser af hjerne og rygmarv.

 
Andre artikler

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk