Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

To drenge og en søster - hjælp til skilsmisse.


Hej Else

Min søster har 2 drenge en på 10 og en på 14 år. Hun har skilt fra sin mand i et år. De har sat deres hus til salg og bor på skift en uge med børnene hjemme i huset og har gjort det igennem et år.

 

Det fungere indtil videre fint også med børnene. Hendes yngste dreng har altid været en udfordring for hende. Han respekter hende ikke - kun sin far. Han trodser min søster med sin vrede. Han slår og smækker med dørene. Han kalder hende de mest forfærdelige ord.

 

Nogen dage kan han være så sød, at han slet ikke er til at kende. Men efterhånden sjældent. Han er altid sød og rar hos sin far. I går ringede min søster til mig og sagde, at hun ikke magtede ham mere og at hun kaster håndklædet i ringen. Hun har magter simpelthen ikke mere.

 

Jeg mener hun bør have noget hjælp til at håndtere ham. Men hvor skal hun starte ? Glæder mig til at høre fra dig. 


/Mejse.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk