Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Skal jeg samarbejde om § 50 undersøgelse? - gravid


Hej!

 

Jeg står i den situation, at jeg er gravid (hvilket er super dejligt! uge 28), men kommunen har samtidig valgt, at de vil lave en paragraf 50 undersøgelse på mig på grund af min fortid.

 

Men mit spørgsmål er så, om jeg skal blive ved med at samarbejde med dem, da jeg har 9 personer på mig, skal forklare mit liv 1000 gange, er super stresset, har smerter hver gang jeg går, og så har jeg været ved at miste min kære lille baby (på grund af stress fra kommunen).

 

Jeg tænker bare, hvis de ikke enten stopper eller slapper lidt af med den undersøgelse, så ville der jo slet ikke være nogle baby til sidst. Jeg er samtidig også bange for hvis min baby overlever så bliver han fjernet, hvis jeg ikke har samarbejdet med dem i min graviditet. 

 

Jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal stille op.

 

mvh. 


/S.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk