Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Min søn i plejefamilie - Udviklet som han skal? 1 år


Hej Else.  

Jeg har en søn som er anbragt hos en plejefamilie. Det jeg vil spørge dig om er, om det er normalt at et barn på snart 1 år hverken har en fast soverytme, kan spise selv, har intet sprog, kan hverken kravle eller gå. Han siger kun lyde, ingen to-stavelses ord eller nogen ord for den sags skyld. For mig svarer han til at være 3 måneder frem for næsten 12 måneder.

 

Når han sidder SKAL der være puder i ryggen ellers vælter han. Han får stadig NAN1, han kan ikke finde ud af at lege. Hvis det ikke er normalt, hvad kan jeg så gør som mor? For jeg har 2 andre børn som kunne det hele, da de var hos mig, men lille manden kan intet.

 

Jeg er meget bekymret for at han kommer langt bagefter og at han får problemer, hvis der ikke sker noget meget snart. Jeg har talt med plejemoren om disse ting, men hun ser det ikke det som et problem..

 

Det skal lige siges at han fejler intet, han er helt normal for han er blevet undersøgt. Kan jeg som mor bede om en, som ikke har noget med kommunen at gøre, at få ham undersøgt??

Hilsen


/Agni.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk