Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Kan jeg hjælpe min datter? Kommende mormor


Kære Else Guldager!

Der var så mange eksperter at spørge, så jeg ved ikke, om jeg nu stiller et relevant spørgsmål til dig - eller om jeg skulle have spurgt en anden.

Men jeg skal være mormor for første gang, og min datter er på S.U., og dermed ret så fattig, og jeg vil gerne hjælpe hende, så godt jeg kan.. Og så kommer jeg hele tiden i tanke om ting, som jeg også skal huske at købe.. Heldigvis skal drengen først fødes i januar, så der er jo rigeligt med tid, men alligevel.. Det er jo så spændende..

Nu er det sådan, at jeg skal passe mit barnebarn i uge 22, og vi skal bo på vandrehjem, fordi min datter skal på et uge-langt brandkursus i Svendborg, hvor hun uddanner sig til styrmand, men hun bor i sin barsel i Albertslund, og hun har derved ikke længere sit kollegieværelse..

Og så kommer spørgsmål omkring sutteflasker på langfart. Da jeg havde babyer, havde vi kolde sutteflasker i termotasker, og vi havde en termokande med kogende vand - og en kande til det varme vand og mælkeerstatningen..

Men hvad gør man i dag? Jeg kan se, at man kan købe termoflasker til at holde mælken varm i op til 4 timer, men.. samler det ikke bakterier? Er det godt? Og når man bor på vandrehjem - og på langfart - så kan man jo ikke lige finde en stikkontakt et eller andet sted.. Hvad gør man i dag - i 2014?

Med venlig hilsen


/Mormor for første gang.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk