Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Hun skriger, når hun skal fra far - 3 år.


Hej.

 

Jeg står i en rigtig træls situation. Min datter på snart 3 år, vil ikke med mig hjem når hun har været oppe ved hendes far. Hun skriger, vrider sig, bider og slår ud efter mig. Dette gør mig utrolig ked af det, da hun ikke altid har været sådan. Det skal så siges at 2 min efter jeg er gået med hende, er der ingenting. 

 

Her er lidt baggrund historie.

 

Faderen gik fra os, da hun var knap 1 år. Siden da har vi haft den aftale, at han kun har hende hver anden weekend. Faderen og jeg har efterhånden været mange gange i statsamtet, da der har været problemer med, at han ikke overholder aftaler. Han har flyttet en del rundt, og prøvet at tage sit liv 2 gange, da hans nuværende kæreste gik fra ham. Han har adhd, og har flere gange været i en depression. 

 

Jeg vil rigtig gerne kunne snakke med ham om vores datter, men det fungere ikke. Hans kæreste blander sig også hele tiden, hvilket ikke gør det nemmere. 

 

Hun har døjet rigtig meget en mellemørebetændelse og har for en måned siden fået dræn i for 3 gang. Til dagligt kommer hun i vuggestue, og dette er hun rigtig glad for. Hun er en rigtig glad og energisk pige.

 

Efter hun har været oppe hos hendes far skal hun selvfølgelig prøve grænser af, men det går hurtigt over, når hun kommer ind i rytmen igen.

 

Jeg er utrolig frustreret og ved ikke hvad jeg skal gøre. Det gør så ondt at se hende reagerer på den måde........ 

 

Hilsen


/Den frustrerede mor.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk