Besøg våres webshop
Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Har ingen kontakt med sin far - hvad skal jeg satse på?


Hej Bente!

 

Jeg har en søn på 3½ år. Han har ikke set sin far i 1½ år og inden da har han kun set ham 10 gange, hvor han 2 gange har valgt at stoppe kontakten uden varsel.

 

Jeg har taget kontakt til faren for at høre, om han ønsker kontakt med sin søn. Svaret var utydeligt, men jeg går ud fra, at han ikke kommer ind i min søns liv.

 

Min søn har ikke spurgt til ham endnu, men spørgsmål om far kommer jo nok en dag. Min søn har billeder af faren hængene fremme i børnehaven, og min indstilling er, at far ikke skal være et tabu.

 

Med din viden, hvordan ville du fortælle en dreng på 3½ år, hvor far er, og hvorfor han ikke er i min søns liv?

 

Jeg har valgt at faren selv skal kontakte os, hvis han en dag vil se sin søn. Burde jeg hellere kæmpe for at få faren til at have kontakt med min søn?

 

Og er der noget spørgsmål/ting som kommer i fremtiden, som jeg allerede nu bør tage stilling til?

 

Jeg håber, at du kan hjælpe mig lidt på vej og på forhånd tak.

 


/BD.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk