Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Vores mad som ske-mad ok? - 6 mdr.


Hej Vibeke

 

Hvordan er det med mad til børn når de runder 6 mdr. ? Indtil nu har min søn fået færdig grød og mos, men han bliver snart 6 mdr., og må de egentlig ikke få alt, når de bliver det? Tænker om han for eksempel kan spise det samme som os til aften, hvis man selvfølgelig blender det osv. for at det har den rigtige konsistens?

 

Ved at de ikke må få honning og nødder og at man skal spare på saltet, men må han ellers ikke spise det samme som os, når han bliver 6 mdr.?

 

Hvad vil du anbefale til frokost? Grød?? Der går vel lidt inden de kan tygge små stykker rugbrød..?

 

Tænker jo det ville være super rart, hvis man kunne slippe for at skulle lave forskellig mad til alle, men vil jo gerne være sikker på, at det også er okay, inden jeg bare giver ham vores mad.

 

Glæder mig til at høre fra dig.


/Mie.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk