Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Tendens til forstoppelse - dreng 13 mdr.


Hej Else.

 

Jeg skriver angående min lille dreng på 13 mdr.

 

Da han var spæd fuld-ammede jeg ham til ca. 6 mdr. derefter blid overgang til skemad, men da han var knap 8 mdr. havde han efterhånden så mange smerter ved afføring, at han skreg af smerte, og der kunne gå mange dage imellem store bleskift, selvom han havde pressetræng -han fik almindelig baby mad, varieret og sundt for en lille størrelse.

 

For at hjælpe ved afføring blev vi nødt til at give ham microlax (i samråd med egen læge) - hvorefter han med stor smerte fyldte op til flere bleer. Vi prøvede i samråd med lægen at give laktose - uden resultat.

 

Nu er vores lille dreng 13 måneder og har stadig problemer med at komme af med afføringen.

Han har siden da han var 9 mdr. gammel fået et voksenbrev movicol dagligt.

 

Han får almindelig mad, er aktiv og en meget glad dreng.

Findes der noget jeg kan gøre så han ikke skal have movicol og microlax.

 

Lægen gør intet og sygehuset siger det ikke er vanedannende, men jeg er ked af at min søn skal have medicin og smerter ved afføring

 

Håber du kan hjælpe mig.


/MDAB.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk