Besøg våres webshop
Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Sten i sveskemosen - 6 mdr."Spørg os" svarer:

Kære frustrerede mor.

Åh din stakkel. Det er ikke sjovt, når der sker den slags ting.

Der er ret så hurtigt gennemløb i en barnemave. Så hvis du ikke har mærket noget på hende, som vagtlægen rådede dig til at observere, så har eventuelle splinter passeret mave-tarm-kanalen uden problemer. Og du kan ånde lettet op.

Og ja, jeg tror, at hun ville selv gøre opmærksom på, hvis der var et stort stykke sveskesten i mosen. Børns følesans i mundområdet er meget følsom, så jeg er sikker på, at det ville hun (og du ved hendes hjælp) have opdaget.


Men det har selvfølgelig været en stor forskrækkelse for dig. Desværre nogle uforudsete ting, som man ikke bare lige altid kan forudse.


Det var godt at I begge kom godt over det!

De bedste hilsner

Else Guldager
Sundhedsplejerske phd

PS. VI kan desværre ikke påtage os at svare akut på spørgsmål - selvom vi godt kan se, at der kan være behov for det. Her må I henvende jer til de officielle systemer.


Til spørgsmål »
Tilbage til oversigten »

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2018. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk