Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Spiser ikke meget om aftenen - 1 år


Hej Else.

 

Jeg skriver til dig da min dreng, der netop er fyldt 1 år ikke rigtig spiser aftensmad.

 

Da han sover kl. 18-18.30 spiser han allerede kl. 17, hvor han virker sulten. Men ved bordet vil han kun selv sidde med små bidder (vi kan slet ikke få ske mad i ham) og derved ryger der meget lidt ned.

 

Han vrider sig og keder sig rigtig hurtigt, hvor vi har prøvet at give ham en ske som 'underholdning'. Det virker meget kort.

 

Hvordan skal vi håndtere han når han bliver sådan? Jeg er meget i tvivl om han bare skal ha et 'tak for mad' og så ned, eller vi skal beholde ham i stolen og være insisterende.

 

Han vil ofte godt spise bidder, vi giver ham, når han kommer ned, men jeg føler det er en glidebane, og vi gør det ganske enkelt af og til for at få mad i ham.

 

Der er ikke problemer i vuggestuen, eller fx hvis vi har besøg, så sker der noget mere spændende samtidig.

 

Vores dreng er ret nysgerrig og aktiv som du nok fornemmer:)

 

Vi sidder i øvrigt alle 3 ved bordet og forsøger at skabe en hyggelig situation.

 

Det har stået på i et par måneder efterhånden og han får stadig en natflaske (220ml) som nok snart bør udsluses, selv om han er utrolig glad for den?

 

På forhånd tusinde tak

 

Kh


/Jette.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk