Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Spiser han nok? - 4 måneder.


Hej Else.


Jeg har et spørgsmål angående grød og flaskemåltider. Først og fremmest: jeg har læst på nettet at baby skal have: morgen, formiddag, middag, tidlig eftermiddag, sen eftermiddag, aften og evt. nat.. Det med tidlig og sen eftermiddag.. Hvis min søn får klokken12, så vil han altså ikke have noget igen før kl. 15, så er det okay, at der kun er 1 eftermiddagsmåltid? Han får jo aftensmad kl. 18..

Derudover skal jeg høre, hvor vigtigt det er med flaske efter grødmåltiderne. Min søn er 4 måneder og lige begyndt på grød, da han er temmelig småtspisende, så han havde brug for noget mere end mælk, da han slet ikke drikker nok. Han får grød/mos 2 gang i døgnet, men uanset hvor lidt eller meget, han får, vil han ikke have sin flaske bagefter (havde jeg heller ikke forventet). Han afviser den og bliver ked af det, hvis man vil give ham den.

 

Det er lige meget hvor lidt eller hvor meget grød, han har fået. Han får selvfølgelig flaske til de andre måltider. Er det ok at han ikke får flaske efter grøden? Og hvis han alligevel ikke vil tage flasken, kan jeg vel godt lade ham spise nogle større portioner grød, når nu han gerne vil?


På forhånd tak for hjælpen.


/Mie.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk