Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Søn vil ikke spise hos far -3 år


Hej hej.

 
Jeg er lidt bekymret over min søn, som ikke vil spise, når han er sammen med mig.

 

Han spiser normalt, når han er sammen med sin mor, og har til for noget tid siden spist normalt hos mig også. Når der bliver stillet noget mad foran ham, kigger han ned og mumler nej, nej eller smider sig indover bordet. Som om han bliver fornærmet over at jeg stiller mad foran ham. Og det samme sker ude ved min far og stedmor. Lige som om, at der bare skal kun leges hos mig, og ikke spises.

Og et andet problem:
Hvis jeg spørger ham om han vil dække bord eller om han vil lukke døren, så smider han sig ned og surmuler. Og det gør han nok 50 gange om dagen (hvilket jeg syntes er ALT for meget).


Ellers er han glad og smilende, lidt genert måske,

 

Min søn bliver 3 år til februar. Han er ellers som alle andre drenge er, når han er her hos mig. Bare ikke lige hvad angår spisning, som ellers aldrig har været et problem hos mig før.

 

Vi er sammen hver 2. weekend, hver 2. torsdag ( ca. 2-3 timer ). og hver onsdag fra nu af, og hvor han skal overnatte.

Håber du kan hjælpe mig, for ved ik mine levende råd.


/Arla.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk