Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Min datter er uinteresseret i at spise - 13 mdr.


Kære Vibeke

 

Vi har en lille datter på knap 13 måneder.

Hun er generelt en glad, kvik, 'tydelig' og meget aktiv lille pige.

 

Problemet er, at hun er dårlig til at spise (eller vi er dårlige til at få hende til det!) og har egentlig altid været det (selv da hun var helt lille og kun fik bryst). Hun virker simpelthen generelt uinteresseret i at spise og gider ikke sidde stille. Hun tager heller ikke selv maden, selv om hun er sulten (bortset fra chips i form af paprika skruer).

 

Herhjemme går det endda. Men det tager ret meget tid og energi og kræver, at hun hele tiden er "beskæftiget" - har ting at pille ved og er optaget af noget. I dagplejen derimod spiser hun ingenting. Enkelte gange lykkes det dagplejemoren at få enkelte små bitte "brødhapsere" eller dele af en "færdig-smoothie" i hende.

 

Men situationen er ikke holdbar, og nogle gange, når vi henter hende, er hun ret ulykkelig og andre gange nærmest apatisk, fordi hun er så sulten. Ved 1 års-undersøgelsen hos lægen vejede hun for lidt (hun er 79cm og 9,2kg).

 

Gode råd modtages med kyshånd! På forhånd mange tak!


Mange hilsner fra   


/"Ananas"

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk