Besøg våres webshop
Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Madplan til dreng - 7 mdr.


Hej,

 

Jeg har et spørgsmål vedrørende min søn på 7 måneder .. Det handler om hans madplan.. Jeg er ret forvirret og ved ikke, om jeg giver det rigtige, om han får det, han skal osv.. Jeg startede på grød der han var 4.5-5 måneder og nu spiser han stadig grød og mos og nogle af vores mad blendet med en blender ..


 

Hans madplan som den er nu.:

 

9.30 står han op mælk 210 ml
Sover han igen.
12-13 står han op og der giver jeg ham grød en portion, og det er de der pulver grød man køber, han kan ikke lide den hjemmelavede..
Kl 14 mælk ca 150-180 ml
Kl 16 mælk igen eller grød
Kl 18-19 aftensmad og det er hvad vi spiser fx som jeg laver som han kan spise ellers laver jeg suppe til han nogle gange.
Kl 20-21 godnat mælk 240 ml. 
 

Og der sover han til næste morgen kl 9., så jeg vækker ikke eller han vågner ikke for at spise om natten..

 

Men jeg tænker er denne plan ok? Når jeg læser nogle madplan på nettet så synes jeg den er mere stram, og man hele tiden giver noget. Det er jo bare umuligt, fordi de sover altså os et par timer i løbet af dage. Jo. Og frugtmos osv., det spiser han ikke så meget.

 

Jeg ikke har givet han det bare sådan, kun i hans grød..


/AU

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2018. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk