Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Hun vågner kl. 3.00 hver nat - pige 13 måneder"Spørg os" svarer:

Hej Jsa00.


 

Tak for din beskrivelse af jeres døgn. Det lyder rigtig dejligt, som det går med jeres datter. Det tror jeg at mange forældre kunne ønske sig.

 

Hun spiser godt, hun sover godt og hun er glad. Men hun vågner klokken præcis 3.00.

 

Det er jo meget lidt mme, hun spiser der. Så jeg tænker, at du kunne give hende vand i flasken i stedet for mme. Hvis hun protesterer over at det ikke er mme, så kan du gradvist tilsætte mere og mere vand til pulveret. Du kan også give hende lidt letmælk med vand i. Se hvad der virker godt.


Hvad er godnatgrøden? Hvis det er en færdiglavet grød, så kan du måske gå over til at koge den selv. Fx lun havregrød med mælk og en smørklat i. Det mætter godt. Så måske en mere mættende grød kan hjælpe?

 

Hun skal drikke/spise omkring ½ liter mælk og mælkeprodukter i døgnet, jeg ved ikke hvor I er henne med det. Men måske er det værd at tænke over, om mme helt kan udgå, hvis I ikke har gjort det allerede. Når hun får endnu mere af den faste føde, så er hun mere mæt – og det er fint, hvis I vænner hende til at drikke vand til maden. Så vil hun måske også acceptere det om natten?


Hvad det kan skyldes, at hun vågner. Det tror jeg ikke, der er noget svar på. Måske er hun lidt tørstig, en smule sulten eller det kan være, at hun drømmer lige netop der. Jeg tror, det holder op af sig selv.

 

Held og lykke med hende.

 

De bedste hilsner

Else Guldager
Sundhedsplejerske ph.d.


Til spørgsmål »
Tilbage til oversigten »

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk