Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Hun vågner kl. 3.00 hver nat - pige 13 måneder


Hej.

 
Jeg har en glad og velfungerende datter på 13 måneder. Hun spiser godt og sover igennem for ikke flaske mere. Det eneste problem jeg har, det er at de sidste mange måneder vågner hun kl. 03 præcis og kan ikke komme videre i søvnen uden ca. 60 ml mme. Hun for flasken i sengen og med det samme vender hun sig om, og sover videre. Nogle gange spiser hun kun 30 ml ud af de 60, men hvis hun ikke for dem, så græder hun ulykkeligt.

 

Hun står op kl. 6 for morgenmad og afleveres i dagplejen kl. 7.30. Så sover hun en kort formiddagslur fra 8.30-9 og igen 12-14.30. Hun bliver hentet kl. 15 og bliver puttet kl. 20. Dette fungerer rigtig godt.

 

Når hun skal sove, så for hun først et bad, godnatgrød, børstet tænder – og så læser vi en historie. Hun bliver puttet med hendes bamse samt lidt vand, og hun sover på under 2 min. Hun er en pige med en kæmpe appetit og spiser rigtig godt til af alle måltider, men jeg har ikke fornemmelsen af, at hun er sulten om natten.

 

Hun vågner kl. 3.00 med et skrig, og jeg har prøvet alt for at berolige fx ved at favne hende, og hjælpe hende videre i søvnen. Men præcis kl. 3 kan hun ikke selv falde i søvn. Hvad kan det skyldes, og hvordan vænner jeg hende af med det, og hjælper hende til selv at klare det? Er det noget, som kommer af sig selv?

 


Hun har sovet igennem siden hun var 2 måneder med perioder på alt fra dage til uger med mælk om natten, men dette var pga. sult, og ikke som nu.


/Jsa00.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk