Besøg våres webshop
Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Hun er ikke den store spiser - 8½ mdr.


Hej

 

Jeg har en dejlig datter på snart 9 måneder, og vi har problemer med mad. Hun blev født 7 uger for tidligt, men er sund og rask.

 

Hun har aldrig været den store spiser, heller ikke når det kom til modermælk eller MME. Hun kan ca. spise 750 ml MME i døgnet, og er stadig på den mængde. Hun ligger på den nederste del af vækst kurven og er ikke den største pige, hvilket hendes mor hellere ikke er.

Vi begyndte at introducerer grød, da hun var 5,5 måned, men det blev aldrig rigtig nogen succes før for 1 måned siden, da vi var på ferie. Pludselig sad hun med åben mund og ville masser af grød. Hun fik grød, mos og færdiglavet mad 3 gange om dagen, som hun spiste godt af.

 

Da vi så kom hjem, var munden lukket. Hun brokker sig hver gang skeen kommer, nogle gange får vi et par skefulde i hende. Vi har lavet vores egen mad siden vi kom hjem, og da det ikke fungerede, prøvede færdig mad, men nej. 

Nu har vi prøvet at give en krydderbolle med smør i små bider ( kun indmaden af bollen ). Hun spiser et par bidder og vil gerne selv. Jeg er så nervøs for, at noget skal sætte sig fast, så tør næsten ikke at give hende bider af mad.

 

Kan I give mig nogle råd til, hvad hun kan få af bidder, som hun selv kan sidde med, og hvilken type pålæg vi kan komme på bollen, så hun får andet end smør.

 

Skal vi tilbyde hende en masse små måltider? Ligenu tilbyder vi hende mad morgen, eftermiddag og aften.

 

Giver vi hende for meget MME?

 

Med venlig hilsen


/Tina

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk