Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Han spiser sparsomt - 5 mdr.


Hej Else.
 
Min søn, der er 5 mdr. gammel. Vi har siden 4 mdr. Givet grød, da Albert ikke har taget på, som han skulle... 

Lidt forhistorie: 
Albert blev fuldammet til 2 mdr., dog knækkede han kurven, så supplerede vi til 3 mdr., dog tog flasken mere og mere over, nu får kan kun flaske og 1 gang grød. 

Nu forsøger vi at øge et måltid grød mere, om formiddagen, da Albert virker vildt sulten, selvom han får flaske. Han vil gerne spise 1-1,5 port. Grød til eftermiddag (ved 13/14 tiden) men ikke på andre tidspunkter. Mos til aften kører heller ikke så godt, han virker sulten og spiser lidt, men det virker som om han bliver utålmodig eller keder sig.. det samme sker ved formiddagsmåltidet. 

Han får gerne 240 ml morgen, 200 ml formiddag, grød til middag, 200 ml eftermiddag, 150 ml tidlig aften og 240 ml inden sengetid kl. 20.. (han sover fra 20:30-6:30 uden mad)

Har du nogle gode råd til hvordan vi kan få ham til at blive mere interesseret i grød og mos til henholdsvis formiddag og aften? 

Mvh. 

/Katrine

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk