Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Får han nok MME 4 1/2 mdr.?"Spørg os" svarer:

Hej Anne.

 

Tak for dine spørgsmål. Jeg vil lige begynde med det sidste, du spørger om. Du må nok en tid endnu give din søn to natmåltider.

 

Han er jo endnu meget ung, og han har behov for den væske og næring, som mme giver ham. Hvis han får de to flasker om natten, så vil hans behov for mad og mælk være dækket ind med det du skriver, han får om dagen. Og om han ikke får dem alle nætter, så skal det nok komme til at passe i det lange løb.

 

Du gør klogt i at følge det, som han viser dig, at han har behov for at spise og drikke. Og det synes jeg, du virker til at være rigtig god til. Hvis han drikker meget af kop, så bliver han jo bedre til det. Og vil efterhånden kunne drikke ret meget vand om mme af den vej.

 

Jeg synes, du kan bede din sundhedsplejerske om et ekstra besøg angående mad, drikke og trivsel. Hun har fulgt hans vækst og kan se, og kan vejlede dig helt konkret ud fra det.

 

Held og lykke med det.

 

De bedste hilsner

 

Else Guldager
Sundhedsplejerske ph.d.


Til spørgsmål »
Tilbage til oversigten »

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk