Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Får han nok MME 4 1/2 mdr.?


Hej.

 

Min skønne lille fyr på 4,5 måned er for en lille uge siden startet på grød og grøntsagsmos, og han elsker det.. Han var i de seneste par uger begyndt at vågne hyppigt om natten, men var ikke pjattet med flasken i dagtimerne,

 

Desværre har han nu, i dag timerne, takket så godt som fuldstændigt nej til flasken. Jeg kan om formiddagen være heldig at han spiser 60-80 ml og det samme om eftermiddagen. Men det er ikke hver dag. Han får grød mellem 11 og 13 (alt efter hvordan det passer med hans lur) og grønsagsmos til aftensmad. Han har kun en enkelt gang smagt frugtmos, hvilket han var meget, meget glad for. Men det venter jeg lige et stykke tid med at give ham igen.

 

Han får så en flaske på omkring 120-150 ml ved 19-20 tiden og han spiser omkring 100-120 ml ca. kl.24 og igen kl.4-5 stykker.

 

Jeg er jo bekymret for om han får nok væske/mælk. Han får vand til grøden, men jeg har også prøvet at tilbyde ham mme af kop, hvilket han gerne vil have, men det er jo svært for ham at drikke nok af kop.

 

Grøden han får er pulver grød, så her til tilsætter jeg ikke mme, men i grønsagsmosen tilsætter jeg både mme og smør.

 

Samtidigt kunne jeg jo godt tænke mig at kommer gradvist væk fra én af nat flaskerne (nogle nætter spiser han nemlig både kl.19-23-02 og 5).

 

Håber at du/i har et par gode råd.
Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk