Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Får han nok MME?


Hej Else.

 

Jeg har en søn som er lige blevet 4 mdr. og vejer 7,3 kg.

 

Han er lige startet på grød for 2 dage siden. Jeg er meget i tvivl om hvor meget mme han skal have i døgnet nu hvor han er startet på grød?

 

Jeg stresser mig selv meget med det, for jeg ved slet ikke om han får nok at spise. Jeg startede med 1/4 dl grød til middagen og igen aftenen og resten mme (ca 650-750ml/døgn) og det samme på dag 2, bare ½ dl grød i stedet for 1/4 dl. Siden han startede på grød blev jeg forvirret med mme måltiderne og nu også sent sengetid for ham.

 

Før kunne han drikke mellem 950-1100ml og nu kun mellem 650-750ml), ikke fordi han får så meget grød, er det nok?

 

Før plejer vi at vække ham om natten for at give ham en flaske, da vi ikke synes han får nok, og det gør vi stadig. Nogle gange lykkedes det at få ham til at tage mellem 80-160 ml og andre gange kun 20-40 ml fordi han SLET ikke vil vågne. Og vi prøver alt for at vække ham, og det er virkeligt synd for ham, men det er fordi, han kan sove meget om natten og er først rigtigt vågen og frisk kl.10. derfor den nat flaske.

 

Mvh.


/Diana.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk