Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Drikker vand om natten - meget - 1 år


Hej :)

Lidt om os.

 

Vi blev forældre for første gang 28 april 2016.

 

Så hun er blevet et år, men vi står med et problem og kan ikke få svar eller hjælp. Vi var ingen fast Sundhedsplejerske siden hun var 5 mdr., så vi har ikke nogle som kender os som sådan.

 

Vores problem er,

Vores datter spiser og drikker rigtig fint hele dagen og får slet ikke flaske mere. Det gik rigtig godt i starten. Sov som en sten om natten. Men de sidste 3 uger, er hun vågnet utrolig mange gange om natten, hun er dybt ulykkelig. Hun vil ikke have Sutten. Men vand, vand, vand. Tror vores problem er, at vi fik at vide, da hun var 5 mdr. hun ikke skulle have mælk om natten og måske give hende vand i sutteflasken i stedet for at give mælk, for vi følte at hun ikke var klar.

 

Det har vi så gjort nu, og har givet hende vand i flaske siden hun var 8 mdr. Men nu vil hun på Ingen måde falde i søvn igen uden at få vand i flasken.

 

Vi tænkte, det var fordi hun var sulten, så vi har prøvet og give hende noget grød inden sengetid, men det hjælper på ingen måde.

 

Har vi gjort hende afhængig af flasken, for hun kan sove igen? (det mit bud) for hun kan drikke to flasker hvis hun får lov. Tror ikke det er fordi hun er tørstig.

 

Hvordan får jeg hende til at slippe flasken?

 

Jeg har prøvet og synge, sidde med hende til hun falder til ro. Men når hun så kommer i sengen igen, spytter hun sutten ud, som om hun forventer nu kommer flasken.

 

Årh suk! Hjælp!

Er en meget træt mor som er inde ved hende 6-9 gange hver nat.

 

Hilsner


/Marfr

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk