Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Bliver forstoppet - 6 mdr.


Hej med jer.

 

Jeg ved ikke hvem der kan hjælpe mig med dette spørgsmål?

 

Vi har en glad og aktiv dreng på 9 mdr., der er blevet fuldammet indtil han var 5 mdr. Derefter god og langsom opstart til skemad. Han spiser og drikker fint og varieret. Han bliver desuden stadig ammet 3-4 gange i døgnet.

 

Han har desværre siden opstart af mad, haft problemer med at komme af med afføringen. Derfor har vi på sundhedsplejerskens anbefaling, nu givet ham movicol i 3 mdr. Han får et brev dagligt - og det virker efter hensigten. MEN... det plager mig at han SKAL have det for at komme af med sin afføring.

 

Springer vi over bare én dag eller sætter dosis ned, så bliver hans afføring hård med det samme. Han får MME i sin mad, men snart nødt til at få det i kop. (*efter sst nye anbefalinger). Jeg mistænker dog MME for at være synderen?

 

Vi bruger Baby&Me, da jeg sætter pris på det økologiske alternativ til min modermælk.

 

Mine spørgsmål går på:

 

Er der et andet MME-mærke der kan anbefales ifht. hård mave - når MME i dette tilfælde kun er et (vigtigt) supplement til kosten?

 

Findes der et sundere/mildere eller mere naturligt alternativer til movicol? Jeg har læst lidt om mælkesyrebakterier, probiotika? Ville det kunne hjælpe ham til fordøje eller nedbryde MME?

 

Der går jo lige et par mdr. endnu før vi kan skifte til ko-mælk. Og det ville være dejligt hvis vi ikke sku fylde for meget underligt i ham, for at han kan komme af med noget SÅ naturligt.

 

Mvh.  


/Pernille.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk