Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Væk med natbaren?


Hej Else.


Rigtig glædelig jul og godt nytår

Nu må jeg simpelthen have lidt gode råd fra en ekspert.

Vi har en skøn datter på 14 måneder, som er frisk og fuld af krudt. Hun kravler rundt, rejser sig ved alt men går endnu ikke selv endnu. Hun er fornylig blevet god til at spise det meste af vores mad, men inden da var hun gladest for pulvergrød og ofte måtte vi ty til det om aftenen i stedet for alm. aftensmad (heldigvis er hun blevet ´glad for havregrød til morgenmad og ellers alt mulig andet).

 

Hun spiser dog ikke store mængder, da hun simpelthen har for travlt med al mulig andet. Det er dog i bedring nu hvor hun selv styrer gaffel og kop rimelig godt.

Mit spørgsmål går på, at hun stadig spiser om natten (to flasker a 150 ml kan hun sagtens spise) desuden får hun 200 ml vælling, inden hun sal sove.

 

Hun har fået lagt dræn, og inden da har jeg tænkt, at sutteflasken nok har lettet trykket i ørene).

 

Lige for tiden får hun øredråber, da det venstre øre løber lidt, og de sidste nætter har hun sovet rigtig elendigt, så er bange for at drænet driller, men det må ørelægen jo kigge på i det nye år.


Da hun jo sover så elendigt, sover hun for det meste stadig formiddagslur på 1 time (hvor vi er nødt til at vække hende) og en middagslur igen et par timer. Hvis hun kun sover én lur er det fra ca. kl 11-14 hvilket jo er optimalt, og så puttes hun til natten ca. 19.30.


Hvordan tackler jeg slut med at spise om natten? Tænker at det bliver en hård kamp og der skal jo nok en kold tyrker til.

 

Men det lyder mystisk - det jeg er mest bange for er at hun får vækket sin storebror, for hun givet sig IKKE sådan lige....

 

Selvfølgelig kan vi sende ham på ferie, og den mulighed har vi også, men er bange for det nok vil tage mere end et par nætter at vænne hende fra det.

Glæder mig til at læse dit svar.

mvh.  


/B.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk