Besøg våres webshop
Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Tynde affringer og uro - ba. 4 mdr. ammes


Hej!

 

Jeg har en datter på godt 4 mdr. der næsten hele sit liv har haft dårlig/tynd mave.

 

I starten var det ikke hendes afføring som jeg reagerede på men hendes gråd og tydelige ubehag uanset hvad man gjorde.

 

Da hun lå som stjernekigger (dog født ved planlagt kejsersnit), valgte jeg for ca. 8 uger siden at tage til en kiropraktor.

 

Via den grundige anamnese fandt jeg ud af, at min datter faktisk havde diarré og kiropraktoren gav mig, fordi jeg ammer,

 

et råd om at lave et lille eksperiment med min egen kost. Hun forslog mig at undgå komælk i 2 uger for at se om det gav en reaktion hvis ikke, så afprøve på samme måde med gluten produkter.

 

Jeg valgte at gå i gang med det samme og efter 6 dagen var min datter en forandret pige. Når hun græd kunne jeg nu trøste hende og

 

Hun blev ikke længere helt stiv i kroppen og urolig som tidligere. Nu var hun glad og smilende men vigtigst af alt - hendes mave ændrede sig

 

Hvilket kunne ses på hendes afføring. Den blev cremet som mayonnaise og kom med op til flere dages mellemrum (i stedet for flere gange om dagen). Jeg var lykkelig.

 

Men efter nogle uger ændrede hendes afføring sig igen til den ”tynde” side. Ikke sur og ildelugtende på samme måde, men tynd med klumper

 

I og nogle gange lidt slimet. Flere gange om dagen op ad ryggen.

 

Jeg kan ikke mærke det på hende. Hun er glad og veltilpas. Græder ikke som tegn på smerte og utilpashed, men kan trøstes.

 

Spiser måske lidt ofte. Bliver stadig ammet fuldt ud.

 

I disse uger har jeg grublet over hvad det er, hun ikke kan tåle at jeg spiser, men jeg kan simpelthen ikke komme i tanke om noget, jeg har ændret fra de uger, hvor hendes mave fungerede. Jeg er virkelig frustreret for det må ikke være hverken rart eller sundt at have konstant dårlig mave.

 

Vil så gerne kunne hjælpe hende. Hvad tænker I, at det kan være, og hvad skal jeg gøre???

 

Hun vejede 3,7 kg ved fødslen i dag vejer hun 6,6 kg.

 

Mvh


/Gitte.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2018. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk