Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Tilberedning af mme - dreng 4 uger


Hej

 

Jeg har et spørgsmål vedrørende tilberedning af modermælkserstatning.

 

Er der noget problem i at blande pulveret i kogt vand afkølet til stuetemperatur? Vi koger en liter vand ad gangen og har stående i en flaske på køkkenbordet - altså bare vandet, ikke blandet med mælkepulver - og når min søn så er sulten blander jeg vand og pulver og giver ham det uden at varme det yderligere. Han får det altså serveret ved stuetemperatur.

 

Han spiser det gladeligt, men er der nogle problemer ernæringsmæssigt eller andet i denne måde at gøre det på? Det er jo dejlig praktisk.

 

Min søn er 4 uger og har fået erstatning siden han var 2 uger (udelukkende erstatning fra 3uger).

 

Vi gjorde ovenstående med vores store dreng uden problemer, men der supplerede vi kun med mme, så jeg vil gerne lige være sikker på at det er ok når nu det er den lilles fulde ernæring.

 

Tak for svar.

 

Mvh


/Astrid

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk