Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Spiser som han skal? - 6 1/2 mdr.


Hej

 

Jeg er bare nysgerrig på sparring, da jeg ikke har mange i omgangskredsen.
Min søn på 6½ måned har i den grad krudt i bagdelen, og har ikke et roligt øjeblik – på nær når han sover :-)

 

Han kravler, sidder og trækker sig op af alt.

 

Mos og grød har ikke nogle succes interesse, og det er stadig MME der er den primære føde for ham (i gennemsnit 4x230 ml om dagen). Han er nysgerrig på mad, og bliver meget ivrig med grøntsagsstænger, fiskedeller og andet han kan snaske i, men et reelt måltid er der længere udsigt til. - Ved ikke om her kan gøres noget ?

 

Han har meget svært ved at finde ro (bruger ikke sut, og viser ikke særlig interesse i tøjdyr/klude m.m.) - brystet virker stadig, og bliver primært brugt når han skal puttes i egen seng - hvis ikke han er faldet i søvn med flasken.

 

Så snart han ligges i søvnig tilstand - vender han sig, kravler og skal straks op og stå, meget svært at hjælpe ham med at finde roen til at sove. (barnevognen virker 90% af tiden til dagslurer) - nogle råd her ??

 

Efter vi er startet til babysvømning er det blevet endnu tydeligere at det at ligge på ryggen (herunder flyde i vand, blive skiftet, og lagt til at sove) næsten virker umuligt. Er det bare en tumling uden lige, eller er der råd og vejledning til muligheder for at hjælpe ham med at finde ro?

 

Jeg er primært alene med ham, og har derfor brug for (for hans og min skyld) at kunne finde en måde hvorpå vi finder bedre vej til søvnen i sengen. (her også med pasning på sigt)

 

Håber der er lidt råd/vejledning/sparring mht spisning og søvn.

 

Derudover meget glad, nysgerrig, undersøgende, og aktiv - sover når han sover - og typisk 10-12 timer om natten. en formiddagslur på 1½-2 timer og 1 lur ved 13-14 tiden - prøver at køre igennem efter denne lur til han bliver puttet ved 19-20 tiden.

 

Håber at høre fra jer.

 

Mvh.


/Ann.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk