Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Spiser han for lidt MME? - 4 måneder.


Hej Else,

 

Jeg har en lille dreng på lidt over 4 måneder. Jeg ammer ikke, han har fået MME siden han var 1,5 måned gammel, men vi er nu begyndt på at supplere med grød. Han er vild med nærmest al grød jeg tilbyder ham. Han får grød kl. 07:30 igen kl. 13 (før middagslur) og igen kl. 17:30 så får han et bad, en flaske MME og så godnat.

 

Før han fik grød vågnede han "kun" 1-2 gange i løbet af natten fra ca. 20-07, nu efter grøden, er vi oppe på mellem 4-6 gange. Og han er ikke glad når han vågner.

 

Det resulterer jo selvfølgelig i, at jeg er meget træt og usammenhængende, er der noget jeg gør forkert? Syntes lige jeg havde fået givet ham så gode vaner.

 

Han er super fin, glad og trives super. Han sover 1 time til formiddag. 2-2,5 time til middag også en halv time ca. sen eftermiddag.  


/Ditte

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk