Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Nyfødt søn er urolig - 21 dage"Spørg os" svarer:

Hej Mia.

 

Tillykke med jeres dejlige søn. Det lyder helt fint at hans måltider varer 30 – 90 minutter, det er helt almindeligt. Og børn i hans alder de er ofte rigtig glade for at være helt tæt med far og mor.

 

Med hensyn til, at han gylper, når I lægger ham ned selv efter lang tid, der tænker jeg, at I kan prøve at han ligger fx op ad fars brystkasse, når han slapper af efter han har spist. For så vil luften i ham søge ”opad” som en bøvs. Og mælken tilsvarende synke ned. I kan også have ham i en bæresele. hvor hans forside og ansigt vender ind mod den voksnes overkrop. Så hviler han godt, og luften i maven kan kommer op.

 

Det er helt almindeligt at babyer i hans alder de prutter – meget!

 

I kan ringe til jeres sundhedsplejerske her mellem jul og nytår. Hun kender ham og hun kender jer. Måske hun kan komme på et ekstra besøg, så I ved at alt står godt til.

 

Held og lykke med amningen og med jeres dejlige søn.

 

Bedste hilsner

 

Else Guldager

Sundhedsplejerske ph.d.

Sundhedsplejersken.dk


Til spørgsmål »
Tilbage til oversigten »

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk