Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Nye bryster - og mulighed for at amme.


Hej sundhedsplejersken

 

Jeg håber at I kan hjælpe mig med mine spørgsmål, da jeg skal tage en svær beslutning inden så længe.

 

Jeg er 24 år og har tabt mig 33 kg. Derfor er jeg blevet ked af mine bryster, da der er meget løs hud og de hænger en del.

 

I den forbindelse har jeg været til forundersøgelse ved Amalieklinikken i København, i håb om at de kan hjælpe mig med at gøre mine bryster pæne igen efter mit vægttab. Eftersom jeg har tabt mig rigtig meget, har jeg brug for et brystløft i forbindelse med at få implantater i. Jeg har fået af vide at selve brystløftet kan gøre at jeg ikke vil kunne amme når jeg får børn, og det er så her mine spørgsmål opstår.

 

Hvis jeg ikke har mulighed for at amme, og dermed bliver nødt til at få tabletter som stopper produktionen af mælk, hvor hurtigt vil disse tabletter virke? Jeg frygter lidt at jeg ikke vil kunne amme, og derfor ikke kan komme af med mælken naturligt, kender i til piger som ikke har kunne amme efter sådan en operation og i så fald, hvad gjorde de?

 

Derudover vil jeg høre jeres mening omkring det at tage sådan en beslutning? Er det meget skidt for barnet ikke at få modermælk? Og tror i at det kan påvirke mig psykisk, at jeg ikke har mulighed for selv at give mit barn mad.

 

Det skal lige siges at jeg ikke regner med børn før om 3-5 år, og derfor overvejer jeg meget at få det lavet nu.

 

Jeg håber at i kan svare på mine spørgsmål, da de ved Amalieklinikken anbefalede mig at tage fat i enten en sundhedsplejerske eller en jordemoder, da de mente at i ville kunne hjælpe mig med mine spørgsmål.

 

Med venlig hilsen

 

Carina


/Carina.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk