Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Lungebetændelse af mug på piller? - 16 mdr.


Kære fagpanel

 

Tak for en dejlig hjemmeside.

 

Jeg har en dreng på nu 16 måneder, som jeg ammede i 12 måneder. Desværre syntes jeg, han har været meget syg.

 

Falsk strubehoste 3 gange, første gang da han var 4 mdr. Mellemørebetændelse 2 gange, da han var et år, hvor den ene trommehinde sprang, trods 2 gange penicillin kure. Halsbetændelse da han var 14 mdr., og nu har han lige overstået en lungebetændelse og været på penicillin.

 

Jeg har taget mælk fra ham, idet mange (undtagen ørelægen) har sagt at mælk og øreproblemer hos børn tit hænger sammen.

 

Jeg er derfor blevet anbefalet og købe nogle "urticalcin" piller (homøopatiske) i en helsekost butik, som gør han optager kalken bedre gennem kosten. Dem startede han på den 16 feb. Til min store forskrækkelse opdagede jeg i mandags at pillerne havde sorte pletter, og der var store sorte mug klatter nede i glasset.

 

Jeg er frygtelig ked af det, for jeg ved at mug IKKE er godt, og problemet er, jeg ved ikke hvor længe de har været mugne, da det ser ud til muggen er startet i bunden af pilleglasset. Jeg ved ikke hvordan muggen er startet, men tænker det kan være pga. min dreng, der en gang i mellem selv har taget pillerne op af glasset, og hvis han har haft lidt madrester på fingrene.

 

Når man læser på nettet står der at mug/skimmelsvamp i mad kan være livsfarligt og på sigt være kræftfremkaldende. Ved godt at der skal meget mug til, men jeg blev især bekymret, da jeg på en hjemmeside læste, at mug/skimmelsvamp fra mad kunne give en bakterie infektion der gav astmalignende symptomer eller lungebetændelse.

 

Mit spørgsmål lyder på, om I tror, det kan være derfor min dreng fik en lungebetændelse for 3 uger siden, der var forårsaget af en bakterie infektion? Kan det have en sammenhæng med de mugne piller?
Han startede med pillerne 16 feb. fik lungebetændelse den 7 marts og den 23 marts opdager jeg muggen i pilleglasset.
 
Jeg ved godt jeg ikke rigtig kan gøre noget nu, men har brug for at høre jeres mening. Min dreng får d-dråber, vitamin pille og biostrath dråber hver dag, dog tør jeg ikke købe de urticalcin piller igen.

 

Venlig hilsen


/Maria.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk