Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Hvordan stopper jeg amningen? - pige 22 måneder


Kære Else.

 

Jeg har et spørgsmål omkring amning. Jeg har en datter på 22 måneder, som jeg stadig ammer om natten, dvs. at hun falder i søvn med bryst, og hun bruger det nok mere som sut, og en hyggelig stund at falde i søvn på.
 
Jeg har egentlig gerne ville stoppe længe, men kan ikke rigtig tage mig sammen til at tage ‘kampen’. Hun stoppede med at blive ammet om dagen da hun var omkring 12 måneder, men har fortsat om natten, og er altid blevet ammet i søvn.

 

Jeg er alene med hende og hun har også en storebror på 9.

 

Mit spørgsmål går på, hvordan jeg får hende afvænnet (det genere egentlig ikke mig, det er mere fordi den store venter og venter mens jeg putter) og så vil det også være rart på sigt at hun måske kan passe ude ind imellem.

 

Hun vågner måske en gang om natten og søger bryst, og ellers om morgenen når hun stadig halvsover, der søger hun også og kan sove lidt længere.

 

Men når jeg skal tage beslutningen at det er nu, tænker jeg at jeg godt kan bruge et par fif til hvordan jeg rent praktisk gør det.

 

På forhånd mange tak for svar :)

 

Minebørn


/Mor til pige på 22. mdr.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk