Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Hvor meget væske/amning om natten - 9 måneder


Hej Else,

 

Min søn på 9 mdr. er ammefri om dagen og har aldrig forbundet amning og søvn.

De gode søvnvaner har vi mestret anden gang, da første barn konstant ville ligge ved brystet :). Han bliver puttet om aftenen med flaske og bliver lagt til at sove vågen og falder i søvn af sig selv. Han sover 3-4 lurer om dagen og har altid sovet god og meget.

 

Han spiser 5 måltider om dagen, det svinger lidt, hvor meget han spiser, og vi supplerer evt. med aftengrød. Han er ret afvisende overfor vand, det lykkedes dog at få lidt i ham med sutteflasken, ellers giver vi MME i flaske.

 

Vores udfordring om natten er, at han vågner ca. hver time og vil ammes. Jeg kan godt give ham flasken nogle gange, hvis jeg har en klar (han drikker mellem 20 og 60 ml). Hvis han ikke bliver lagt til, skriger han helt vildt. Har du nogle forslag til hvordan vi får ham til at sove igennem, uden at vække storebror på 2 1/2? Og hvor meget mad og hvor mange amninger/flasker bør en 9 mdr. 10 kg baby spise ved hvert måltid for at være mæt om natten?

 

På forhånd tak for svar.


/Ida.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk