Besøg våres webshop
Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Har meget luft i maven - 11 uger


Hej,

 

Jeg skriver til dig ang. Min søn på nu 11 uger. Han er flaskebarn og får udelukkende grøn Allomin syrnet. Jeg undrer mig over, at han får så meget luft i maven. De fleste nætter ligger han MEGET uroligt fra ca. Kl. 3/4-7 hvor vi står op og der er tydeligt noget der generer ham. Han ligger og presser og der kommer af og til prutter.

 

Om dagen fungere han for det meste fint, men kan godt blive rigtig ked af det når han skal af med luft. Min egen læge siger ikke rigtig noget til det, så derfor prøver jeg jer. Vi laver cykleøvelser flere gange dagligt og presser benene mod maven hvilket ofte gir resultat i form af luft. Han har afføring dagligt uden problemer. Hvad skal vi stille op?

 

Mvh. 

 


/Stuzzen.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2018. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk