Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Han får ikke den fede mælk - dreng 4 mdr.


Hej Anne,

 

Jeg har en dreng på 4 mdr., som de sidste 1,5 mdr. vil ammes på begge bryster, hvilket er helt fint. Men jeg er bange for han ikke dier længe nok ved hver enkelt bryst, så han ikke får nok af den fede mælk. Han dier alt imellem 3-7 min pr. brystet, og jeg forsøger ihærdigt at lægge ham tilbage til samme bryst, men så vender han ansigtet bort eller skriger og er først rolig igen, når han kommer til det andet bryst.

 

Skal jeg vente med at give det andet bryst og så f.eks. holde ham lidt hen ved at skifte ham, og så give ham samme første bryst igen? Jeg ammer ham nok ml. 10-12 gange dagligt, meget ofte med 2-2,5 times mellemrum.

 

Han er en lille dreng på 5,7 kg (dog næsten en fordobling af fødselsvægten, men har kun taget 520 g på i de sidste fire uger).

 

Han starter dog på skemad i denne uge, så måske det kan være med til at ændre noget?

 

På forhånd tak.

 

De bedste hilsner fra


/Marie.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk