Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

HVor tit må jeg amme? - baby 4 mdr.


Hejsa sundhedsplejersken.

 

Jeg har to spørgsmål med hensyn til amning og søvn. Min dejlige søn på 4 måneder vejer 9,15 kg, så han er en ordentlig basse. Min egen sundhedsplejerske siger, der skal gå MINDST 3 timer mellem hver amning, det har vi så prøvet med en masse lege og snakken, efter som han spiser hver 2,5 time. Men hvis han ikke får mad inden de 3 timer er gået, så bliver han helt ulykkelig, og det eneste der hjælper, er mad. Så er mit spørgsmål, om hun har ret med de tre timer, vi har nemlig altid fået af vide, at en baby skal lægges til brystet efter behov?

 

Så kommer mit andet spørgsmål. Vi har siden, at vi kom hjem fra barselsgangen haft vores søn liggende i sengen, da han sover meget bedre og længere der. Men nu er vi så nået frem til, at vi hellere må vænne ham til hans egen seng for vores egen skyld i sidste ende.

 

Vi spurgte igen vores sundhedsplejerske om dette, hun kom med den metode, at vi skal lægge ham i hans seng, så snart han viser tegn på træthed, og hvis han begynder at græde, tage ham op og ned igen så snart, at han er faldet til ro igen.

 

Problemet er her, at han bare bliver mere ked af det, og han kan slet ikke finde ro, selvom vi håndterer det hele så roligt, som man kan. Det fungerer bare ikke for os med den metode, det kan da ikke passe, at der ikke er andre og bedre metoder end den? Det var vist alt, jeg håber det er nogenlunde til at forstå!

 

Tak for denne gang.

 

Mvh.


/Sabrina.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk