Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Græder når hun har spist - 5 mdr.


Hej Else.

 

Jeg har brug for din hjælp.

 

Jeg fik en lille datter d. 04.01.2016. Hun fylder snart 5 mdr.

 

Siden hendes fødsel, har vi haft udfordringer med hendes måltider.

 

Amning havde jeg svært ved og fik udleveret en ammebrik med det samme på hospitalet. Den blev aldrig en succes. min datter skreg hver gang hun skulle spise og også under selve måltidet. Jeg var meget frustreret og ønskede at amme uden. Med hjælp fra min sundhedsplejeske, var der for første gang en der kunne hjælpe mig i gang med amning. Det krævede en hård indsats og efter noget tid lykkedes det. Amningen kørte, og jeg var glad. Men det holdt kun i 2 uger. Så begyndte min datter igen at skrige under måltidet. Hun slap brystet efter kort tid og skreg i vilden sky. Det endte med (efter ca. 1 mdr.) at jeg droppede amning og gik over på MME. Det fungerede rigtig godt... også i en kort periode. SÅ HAVDE VI SAMME UDFORDRING IGEN.... og den har vi sørme endnu. Jeg er simpelthen så bekymret og forvirret.

 

Hvad søren er der galt?. Jeg fylder ca. 135 ml i flasken. Efter ca. 3-4 minutter har hun spist godt halvdelen og så kommer balladen. Hun skriger som om jeg har gjort hende fortræd, og er nærmest utrøstelig. Jeg har prøvet flere forskellige stillinger. men intet hjælper. Det er det samme når far giver mad. Vi forstår det simpelthen ikke.

 

Har du hørt om det her før og hvad tænker du der kan være galt?

 

Dorthe
Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk