Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

For lidt mælk? Baby 2 uger


Hej Anne.

 

Jeg har en søn på nu snart 2 uger. den første uge gik det godt med amning, men jeg måtte allerede give ham lidt erstatningsmælk, da han hele tiden var sulten selv efter at have suttet hos mig i over 1 time og mere.

 

Jeg har det dårligt med at starte på erstatningsmælk så tideligt. Men måske får jeg ikke så meget mælk, eller er han bare meget sulten. 2 uge er jeg nu begyndt at både give ham mit mælk, og hvis han ikke får nok af det, får han altid erstatningsmælk bagefter.

 

Er det dårligt, eller skal jeg prøve kun give ham mit mælk? Min mand mener dog, det er fordi jeg ikke har så meget mælk og siger, vi bliver nød til at give ham erstatningsmælk.

 

Synes selv jeg får meget. altså det drypper tit og mit bryst spænder. Men da han er sulten næsten hver 1-2 time, når jeg nok ikke producere meget mælk i det tidsrum.

 

Jeg ved ikke om der er en mere rigtig måde at gør det på? Men jeg føler mig som en dårlig mor og er meget stresset, fordi han ikke bliver mæt af mit mælk.  


/Kdi9s2.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk