Find svar
Find svar
Kategori  
Print denne sideSend denne side til en ven Bookmark and Share

Får hun nok - sover hun for meget? - 7 uger.


Hej Else.

 

Jeg har en datter på 7 uger som tager utroligt lange lure i dagtimerne. Jeg kan ikke finde ud af om jeg skal vække hende, ikke pga. lurens længde, men mere tiden imellem hendes måltider. I dag fik hun mad 7.15, da vi stod op og hun faldt først i søvn i barnevognen kl. 10.00 ca. og sover stadig, (kl 13). Hun plejer nok at give lyd, når hun er sulten. Jeg er bare bange for, hun ikke får mad nok, selvom hun vejer det hun skal.

Men er det normalt at de sover så længe mellem måltiderne? Om natten går der 4-5 timer ca. imellem, hvilket jeg tænker er mere normalt.

 

Det skal så også siges, at hun kan have utroligt mange vågne timer, fra hun kommer op af barnevognen, til vi faktisk går i seng om aftenen, måske derfor hun sover så godt ellers.

 

På forhånd tak.


/Sabine.

Læs svaret

Materialet på sundhedsplejersken.dk er udelukkende tænkt til inspiration og information. Sundhedsplejersken.dk ønsker at støtte kontakten mellem de offentlige tilbud for børn og deres forældre, men kan aldrig erstatte personlig kontakt, rådgivning eller medicinsk behandling. Sundhedsplejersken.dk kan ikke tage ansvar for skader som følge af brugen af de materialer, der står på denne side.

Copyright © God Barndom S/I 2019. Alle rettigheder forbeholdes.
info@sundhedsplejersken.dk